Tisdag, 16 januari 2018

Dags för avfärd

E-postadress Skriv ut PDF

Dags för avresa mot Namibia och Skeleton CoastDags för avresa mot Namibia och Skeleton Coast

Det kommer att vara med blandade känslor som jag tidigt imorgon beger mig till Arlanda för avfärd till Namibia och expeditionen. Jag är extremt glad över att ha fått den här möjligheten och känner mig laddad till tusen. Samtidigt så är det den här tidpunkten som har legat i fokus för alla förberedelser samt all tid och kraft, och nu helt plötsligt har det blivit dags. Allting har gått extremt fort och som vanligt har jag inte hunnit med att stanna upp och njuta av situationen. Förmodligen kommer den känslan så fort jag har satt mig på planet och är på väg eftersom det då inte är möjligt att påverka så mycket mer. Då är det bara att slappna av och luta sig tillbaks.

Än så länge kan jag dock inte luta mig tillbaka eftersom jag fortfarande måste hämta upp det sista av mina kläder på posten ikväll. Efter det kan jag, för den tusende gången, gå igenom utrustningslistan och se till att jag inte har glömt någonting innan jag packar mina två väskor och gör allting klart för morgondagen.

Själva vandringen på expeditionen börjar den 19:e (torsdag) och fram till dess har vi fortfarande en hel del saker att göra nere i Windhoek (huvudstaden i Namibia). Jag och Sam (den andra guiden) reser ut tillsammans och resten av gruppen dyker upp två dagar senare (på måndag). Innan dess ska vi ha diskuterat igenom hela turen och vara helt säkra på alla detaljer som val av rutt, vem som gör vad vid en nödsituation, hur vi ska dela upp utrustningen mm. Lite mer handfast administration helt enkelt.

Jag kommer att försöka uppdatera bloggen någon gång innan avresan men vet inte säkert hur det kommer att vara med internettillgången där nere. Från avresan den 19:e kommer Marieke att uppdatera bloggen varje dag utefter den information vi lämnar via Satellittelefon till vår bas i England.


Artikel i Dalarnas Tidningar 

Prenumenera på min blogg

Skriv in din mailadress för att få
uppdateringar via mail:

Delivered by FeedBurner

Du är här :  Startsidan Blogg Dags för avfärd

Samarbetspartners

Annons

Kontaktinformation

Johan Ivarsson
Duvhöksgränd 6
745 60 Enköping
Sweden
Mobil: +46 (0)70 39 04 259
johan(@)johanivarsson.com
www.johanivarsson.com